Olvasónktól

2017.09.12. 20:09

Ötvenöt éves osztálytalálkozó Zircen

Olvasó

Fotó: Boross László

Köszönjük a lehetőséget, hogy az „osztálytalálkozói” órát az iskola épületében megtarthattuk. A találkozón 28 fő tudott részt venni.

Sajnos tanáraink nem tudtak már eljönni, de levélben írtak, s róluk, akik már nincsenek, megemlékeztünk, 17 osztálytársunkra, akik elhagyták a földi létet, gyertyagyújtással és néma felállással emlékeztünk. Barcsay Irénke néni volt az osztályfőnökünk. Szigorú, de nagyszerű pedagógusaink voltak.

Fotó: Boross László

 

A 10 éves találkozónkon arról számoltunk be, ki-milyen párt talált, milyen a munkahelyünk és természetesen gyermekeinkkel kapcsolatos élményekről. Így 55 év elteltével pedig arról, hogyan töltjük nyugdíjas éveinket, milyen az egészségügyi állapotunk és természetesen az unokákról és a családról. Ragyogó hangulatban telt a találkozó, felidéztük a múlt, az együtt töltött évek eseményeit, sokszor óriási derültség közepette. A Zircen végzett volt osztálytársak közül volt, aki Pozsonyból,volt aki Ausztriából, Budapestről, Gödöllőről, Tapolcáról, Szegedről, Veszprémből, Kislődről érkezett.

Köszönjük Szakács Ilikének a szervezést. Az iskola előtt elkészített osztálykép után a Patkó-étteremben folytatódott a találkozó és a finom bőséges ebéd után előkerültek a régi fotók, felemlegettük a nagy sztorikat, nagy-nagy nevetések mellett és persze mindenki büszkélkedett a családjáról készült képekkel.

Úgy köszöntünk el egymástól, hogy 5 év múlva újra ugyanitt találkozunk! Ezt az élményt mindenkinek kívánjuk átélni.

 

Móricz Jánosné Rommer Gabi, Zirc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában