Három karácsonyi rendezvény

2017.12.23. 19:39

Karácsonyi élmények támogatással Káptalanfán

Három karácsonyi rendezvényen vettek részt a Pusztai Ferenc Általános Iskola tanulói decemberben.

Tisler Anna

A karácsonyi időszak meghitt hangulatát persze nem csupán a külsőségek adják, de akinek ez szívet melengető, az most talán több időt tud szánni erre, és nyugodtabban kiélvezheti ennek örömét

A Kisfaludy művelődési központban Sümegen 30 elsős, másodikos és harmadikos kisdiák nézte meg a Diótörő előadást. A Gyermekmentő Szolgálat és az MKB jóvoltából pedig Topár Zsolt lovasterapeuta közreműködésével összesen 51 gyermek jutott el Budapestre az Erkel Színházba, ahol a Bohém Kiskarácsonyt, és a Diótörő balettet tekinthették meg. Az előadás szünetében karácsonyi vendéglátás várta őket, habos kakaó kaláccsal, a végén pedig ajándékot kaptak valamennyien. A rendezvények támogatók révén minden tanuló számára ingyenesek voltak, így az intézmény hátrányos helyzetű és nehéz anyagi körülmények között élő tanulói is részt vehettek azokon, és gazdagodtak kulturális élmennyel, tudtuk meg Csordás Tünde igazgatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában