2. rész

2017.12.30. 09:00

Veszprém megye legérdekesebb hírei: ezeket olvasták idén a legtöbben

Idén sem unatkoztak a Veszprém megyeiek: először az Anna-bál majd a gyermekmosoly eredménye érdekelte olvasóinkat.

veol.hu/Szauer Annamária

Az Anna-bál szépének a tizennyolc éves Barna Dorinát választotta a zsűri Fotó: Balogh Ákos

Most megnézhetjük melyik hírekre kattintottak a legtöbben idén. Összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, mert ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a top hírek.

Július

Füredi lányok éjszakája – Hódítottak a helyi szépségek az Anna-bálon

Megválasztották a 192. Anna-bál szépét és udvarhölgyeit július 29-én éjszaka. Különleges, ritka eredményt hozott azonban az éjfél, hiszen hosszú ideje nem volt rá példa, hogy csak balatonfüredi lányokat választott a zsűri a legszebb három közé.

Az Anna-bál szépének a tizennyolc éves Barna Dorinát választotta a zsűri Fotó: Balogh Ákos

Augusztus

Másfél órán át küzdöttek a beteg életéért a veszprémi mentők

Több mint egy órán keresztül küzdöttek a mentők annak a szívbeteg férfinek az életéért, aki Veszprém megye egyik orvosi rendelőjében lett rosszul. A háziorvos és a nővér azonnal megkezdték a férfi újraélesztését és a mentők segítségét kérték. Azonnal indult a legközelebbi mentőkocsi és a mentőorvosos autó.

A középkorú férfi saját lábán sétált be az orvoshoz, feltehetőleg több napos infarktus panaszai miatt

Szeptember

Várpalotai Napok: leszakadt az egyik extrém hinta, hatan megsérültek!

Az év egyik legborzalmasabb hírét közöltük szeptemberben: baleset történt egy várpalotai rendezvényen, amikor leszakadt egy hinta. Két fiatal repült ki a hintából: egy 18 éves fiú aki fejjel az útpadkára esett és egy 15 éves fiatal aki nyílt lábszárcsonttörést szenvedett el. A hat sérültet a mentők azonnal elszállították a helyszínről, azokat akik az extrém hintán fentragadtak a tűzoltók létrán menekítették ki.

A rendőrök létrán állva vették le a többieket, akik kétségbeesve vártak a segítségre a hintán Fotó: Szabó Péter Dániel

Október

Végigsétáltunk a veszprémi Kossuth utcán 1937-től napjainkig

Múltidéző cikkeink rendkívül népszerűségnek örvendenek, októberben a veszprémi Kossuth utca évtizedeit követhettük végig.

1978: Fiatalok a Kossuth utcán. Ismerős valamelyik?

November

A vízimadarakat SOHA, SEHOL, SEMMIVEL ne etessük!

Bizonyára sokan sokszor találkoztak már a Balaton-parton, padon üldögélő, kenyérrel hattyúkat etető emberekkel, vagy vízimadarakat chipsszel etető gyerekekkel. Az MME határozottan felhívja a figyelmünket arra, hogy, ha tényleg a jószándék hajt minket, és jót akarunk, akkor ne etessük a vízimadarakat!

Az MME határozottan felhívja a figyelmünket arra, hogy, ha tényleg a jószándék hajt minket, és jót akarunk, akkor ne etessük a vízimadarakat!

December

Gyermekmosoly: Indul a végső szavazás!

A gyermekmosoly évek óta az egyik legsikeresebb kezdeményezésünk, nem csoda, hogy decemberben ez a cikk vitte a prímet. A verseny eredményét itt tekintheti meg.

Néző László főszerkesztő, Nyári Márk, a verseny győztese édesanyja, Nyári-Szabó Ivett ölében, Nyári Endre, a második helyezett Cseh Milán és édesanyja, Cseh-Molnár Melinda, Hámori György és Ébel Emese kisfiukkal, Marcellel, és a pályázat különdíjasa, Biczó Bíborka Anna és édesanyja, Máté Angelika Fotó: Pesthy Márton

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában