kalózok és királylányok

2018.02.14. 16:49

Farsangi mulatság Bében

Mesejátékkal, bohóccal, jelmezes felvonulással, és eszem-iszommal búcsúztak a farsangi időszaktól a helyi óvodások és iskolások.

Laskovics Márió

Farsangi mulatságot szerveztek a helyi gyerekeknek a bébi kultúrházban a farsangi időszak utolsó szombatján. A program a helyi iskolások színjátszó csoportjának műsorával indult, akik A rátóti csikótojás című mesejátékkal kedveskedtek a főleg szülőkből álló közönségnek. Ezt követően Tomi bohóc, azaz Vágenhoffer Tamás ajándékozta meg a lurkókat vidám mókával, hangos kacagással szórakoztató előadása során. Majd egyéni jelmezes felvonulás következett, amelyen a beöltözött gyerkőcök a színpadon mutathatták meg magukat. Végül kötetlen, jó hangulatú táncmulatság kerekedett – tájékoztatott a falu polgármestere, Brunner Imre.

- A szereplő, illetve a jelmezbe öltözött gyerekek külön édességjutalmat kaptak. Tombolasorsolást is rendeztünk, részben az önkormányzat által vásárolt, részben a szülők által felajánlott ajándéktárgyakból. Úgy valósítottuk meg, hogy minden résztvevő gyermek többet nyerhessen az édességekből, író- és iskolaszerekből. A szülők különböző süteményekkel járultak hozzá a rendezvényhez, de az önkormányzat jóvoltából volt üdítő is – jegyezte meg a faluvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában