társasági esemény sümegen

2018.02.09. 11:30

Lovaggá ütötték Sódor Istvánt a Dunántúli Jogászbálon

A Magyar Jogász Egylet Veszprém Megyei Szervezete – a Zala és a Vas megyei szervezetekkel közösen – 2018. február 3-án 7. alkalommal szervezte meg Sümegen, a Hotel Kapitányban a jogásztársadalom számára egyik legrangosabb társasági eseménynek számító Dunántúli Jogászbált.

Kovács Erika

Kitűnő hangulatban báloztak a jogászok Sümegen Fotó: Magyar Jogász Egylet

A rendezvényre az ország minden részéből érkeztek főügyészek, törvényszéki elnökök, bírák, ügyészek, ügyvédek, közjegyzők, de a jogtudomány jeles képviselői, valamint közéleti személyiségek is megtisztelték jelenlétükkel az eseményt.

Kitűnő hangulatban báloztak a jogászok Sümegen Fotó: Magyar Jogász Egylet

A bált Kondákor Ferenc Zala megyei főügyész köszöntőjét követően Sárközi Tamás professzor, a Magyar Jogász Egylet elnöke nyitotta meg. Az eseményen részt vett Kónya István, a Kúria elnökhelyettese, Palkovics László államtitkár, Havasi Dezső, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökhelyettese, Havasiné Orbán Mária, a Győri Ítélőtábla korábbi elnöke.

Veszprém megyét mások mellett Orbán György megyei főügyész és Kovácsfiné Nagy Judit vezető-helyettes ügyész, a Magyar Jogász Egylet Veszprém Megyei Szervezetének elnöke képviselte. Az estélyen Malek Andrea és a Happy Dixieland Band szórakoztatta a báli közönséget.

A főszervező Matécsa Artemon, az Ügyészek Országos Egyesületének elnöke és a szervező megyei szervezetek képviselői kísérő programokkal, várbeli rendezvényekkel is gondoskodtak a jogászok jó hangulatáról. A lovagi tornán idén Sódor Istvánt, a Legfőbb Ügyészség főosztályvezető ügyészét ütötték Sümeg várának lovagjává.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában