évértékelő

2018.03.03. 20:50

Ismét sikeresek a Bakonyos bakancsosok  

Évértékelő és egyben évindító közgyűlésére hívta tagjait a legnagyobb taglétszámmal rendelkező, veszprémi Bakony Természetbarát Egyesület a hétvégén a ZÓNA Étterembe.

Jákói Bernadett

 Peer Gyula alelnök Váradi Beáta túravezetőnek adja át a kupát és az oklevelet, amelyet a Veszprém megye bakancsosa, Veszprém megye legjobb női gyalogos túrázója 6.helyezettjeként,  és az arany minősítési fokozat megszerzésével nyert el. Fotó: Jákói Bernadett

 

Peer Gyula alelnök Váradi Beáta túravezetőnek adja át az elismerést, melyet Veszprém megye legjobb női gyalogos túrázója 6.helyezettjeként nyert el. Fotó: Jákói Bernadett

Az elnöki köszöntőt és a hivatalos , szervezeti értékeléseket követően  az elismerések átadása során több természetjáró is előkelő díjazásban, minősítésben részesült. Balázs Ferenc elnök beszámolójában kiemelte és köszönetét fejezte ki mindazoknak a természetbarátoknak, akik az egyesület által felvállalt programokban és azon túl sikeres tevékenységükkel gazdagították és emelték 2017-ben is a nagy múltú egyesület hírnevét. A gyalogos, a kerékpáros, a vizi és a magashegyi túrák alkalmával szerzett pontszámokat összesítve, emellett a tagok lelkes, eredményes szervezeti tevékenységüknek köszönhetően, sikeres második helyezést ért el a veszprémi bakancsos egyesület a megyei természetbarát szövetség éves összesítésében. Túraút jelzésfestő vezető tanfolyamon három fő, Harkai Ferenc. Karácson Sándor és Varga Zoltán vett részt sikeres eredménnyel. Az összegyűjtött pontszámok és a Kék túra teljesítéséért Kerekes Jánosné és György Lőrinc ért el Érdemes minősítési fokozatot, 6 fő pedig Veszprém megye bakancsosa címet érdemelte ki. Éves túraterv alapján működik az egyesület és ezen belül szerveznek többnapos túrákat, vesznek részt teljesítménytúrákon. Az idei évben is elég gazdag szervezett, többnapos programokkal, többek között a Börzsönybe, a Zselicbe, valamint Sopron környéki túraútvonalakra hívják a természetjárókat.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában