Példát mutatnak

2018.04.12. 10:00

Kisvonattal gazdagodott a tapolcafői játszótér

Kisvonattal gyarapodott a tapolcafői játszótér a Reménységeink Alapítvány jóvoltából. Az óvodások örömmel vették birtokba az új játékelemet.

Polgár Bettina

A gyermekek nagy örömmel fogadták a játékot Fotó: Polgár Tibor/napló

A kisvonatot ünnepélyesen adták át a tapolcafői játszótéren, ahol Vilmanné Ikervári Lilla köszöntötte a jelenlévőket az alapítvány nevében. Elmondta, a kuratórium tagjaival együtt 1996 óta 21 évet dolgoztak a térség gyermekeinek javára, míg a Reménységeink Alapítvány 2017-ben megszűnt. Azonban az alapítvány tagjainak döntése nyomán a fennmaradt forrásaikat a gyermekek javára kívánták fordítani, így esett a választás a kisvonat beszerzésére.

A gyermekek nagy örömmel fogadták a játékot Fotó: Polgár Tibor/napló

Az esemény során Rádi Róbert, a Reménységeinkért Alapítvány egyik alapító tagja oklevéllel ismerte el a kuratórium tag-jainak – Kissné Bolla Juditnak, Vilmanné Ikervári Lillának, Apostol Pálnak, Ellmann Endrénének és Kovács Jánosnénak – áldozatos munkáját, továbbá Kiss Zoltánnak, aki szintén segítette az alapítvány működését. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere az eseményen kiemelte, az alapítvány munkássága révén megmarad majd az utókor számára a példa, hogyan lehet felelősséget viselni – akár intézmény hiányában is – a tapolcafői gyermekekért.

A helyi óvodások vidám műsorral köszönték meg az ajándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában