finom édességek versenye

2018.04.16. 11:10

Süteményekkel kínálták a zirci idősotthon lakóit

Süteménysütő versenyt rendezett tagjai körében a nyugdíjasklub Zircen.

Müller Anikó Hanga

Munkában a zsűri, az asztal mögött balról jobbra Link Zsuzsanna, Hürkeczné Szabó Gyöngyi és Szanyi Zsuzsa Fotó: Müller Anikó Hanga/Napló

A finom édességeket felajánlották a Szent Bernát Idősek Otthona lakóinak, egy kellemes klubdélután keretében.

A nyugdíjasklub tagjai süteménnyel vendégelték meg az otthonlakókat

Pék László klubvezető köszöntötte az idős embereket, majd Sajgó Zsuzsanna foglalkoztató mondott köszönetet a klubtagoknak, akik nem először tettek látogatást az otthonban. – Mindig nagy örömmel és szeretettel várjuk önöket, mert szebbé teszik az otthonlakók mindennapjait, mondta.

Felkérte a zsűri tagjait, Szanyi Zsuzsa igazgatónőt, Link Zsuzsanna főnővért, Hürkeczné Szabó Gyöngyi konyhai dolgozót,hogy látvány és íz szempontjából értékeljék a süteményeket. Egyöntetű véleményük alapján nem állítottak fel sorrendet, mindegyik édesség elnyerte tetszésüket. Volt méteres kalács, mákos és diós kifli, linzerkarika, sima és mézes krémes, lekváros hájas, vajas-sajtkrémes pogácsa, diós golyó és táska.

Munkában a zsűri, az asztal mögött balról jobbra Link Zsuzsanna, Hürkeczné Szabó Gyöngyi és Szanyi Zsuzsa Fotó: Müller Anikó Hanga/Napló

Ezt követően körbekínálták a finomságokat, a kellemes együttlét beszélgetéssel folytatódott, a jó hangulatot Tenk Mihály harmonikamuzsikája fokozta. Nagy tetszést arattak Volein Istvánné otthonlakó és Vadász Józsefné klubtag énekszámai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában