Bakonycsernye - Zirc - Bakonyszentkirály

2018.05.11. 16:00

Figyelem! Kerékpárverseny miatt korlátozza a rendőrség a forgalmat

Kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Zirc térségében szombaton, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Forgalomkorlátozásra kell számítani 2018. május 12-én 16 óra és 17 óra 30 perc között a mezőny Veszprém megyét érintő szakaszán, a 8216-os számú úton Bakonycsernye és Zirc között, valamint a 82-es számú úton Zirc és Bakonyszentkirály között. A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett, és szükség esetén a szembe jövő forgalmat megállítják a rendőrök. A járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttestesten! A verseny teljes útvonala: Budapest – Budakeszi – Telki – Budajenő – Perbál – Tök – Zsámbék – Bicske – Vértesboglár – Csákvár – Csákberény – Söréd – Bodajk – Balinka – Mecsér –Bakonycserje – Csetény – Dudar – Nagyesztergár – Zirc – Zirc-Kardosrét – Veszprémvarsány – Ravaszd – Pannonhalma. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában