elismerés

2018.05.08. 14:22

Váliczkó Tamara kapta a Napló Aranytollát

A III. Béla gimnázium diákja, Váliczkó Tamara érdemelte ki a Napló Aranytoll elismerését, amelyet Könyvmolyok ma című cikkéért és fotójáért vehetett át.

Juhász-Léhi István

Néző László főszerkesztő és Váliczkó Tamara, a legfrissebb Aranytollas Fotó: Juhász-Léhi István

-Nagyon örülünk, hogy évről évre, negyedévről negyedévre ilyen sokan részt vesznek a Sajtó és Tanulás (Séta) elnevezésű programunkon. Külön öröm számomra, hogy olyan hölgynek adhatom át a Napló Aranytollát, aki olyan cikket írt, amely a szívemből szólt – mondta a zirci átadáson, kedden Néző László, a Napló főszerkesztője.

Az írás arról szól, hogy manapság az olvasó embert, aki a buszon könyvet olvas, ki is nézik néha azok, akik a telefonjukból lassan fel sem pillantanak, ám olvasni szép dolog.

-Nem csak olvasni szép dolog, hanem írni is – tette hozzá Néző László, aki abbéli reményének adott hangot, hogy az idei Aranytollas és a Séta program résztvevői az írást és az olvasást is folytatják.

Néző László főszerkesztő és Váliczkó Tamara, a legfrissebb Aranytollas Fotó: Juhász-Léhi István

Váliczkó Tamara, a III. Béla gimnázium 9. A. osztály tanulója az április 5-én megjelent Könyvmolyok ma című cikkéért és fotójáért vehette át a tollat. Tamara elmondta: az Aranytoll komoly elismerés az életében.

-Évek óta írok magamnak, és most mertem megmutatni az embereknek. Talán író szeretnék lenni, amihez némileg könnyebb út vezethet, hiszen manapság bármit írhat az ember, sokakhoz eljuthat. Nem nehéz, de kitartónak kell lenni és meg kell mutatni másoknak. Ha hiszel abban, amit írsz, az másoknak is jó. A családom biztat ezen az úton – foglalta össze érzéseit az átadás után Váliczkó Tamara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában