várják a segítőket

2018.05.07. 07:00

XII. No Motor Cseszneken: vidámság, jókedv, kilométerek

Idén már tizenkettedik alkalommal szerveződik a No Motor programja május 26-án Cseszneken, árulta el Trieblné Stanka Renáta, Csesznek polgármestere.

Elmondta, hogy minden évben komoly fejtörést okoz a program szervezése, nagyon sok önkéntes segítő vesz részt évről évre a programban. A pecsételő és nevezési helyen, a játszóudvarban, a sátor állításánál és bontásánál az étkeztetésben és minden egyéb munkában. Minden segítő nagyon sokat tett és tesz is azért, hogy a No Motorról mindenki elégedetten távozzon és visszajöjjön a következő években.

Trieblné Stanka Renáta polgármester

Olyan is van, hogy cserélődik a csapat, mert időnkét elfogy a lelkesedés, hiba mindig van, de igyekszünk azokat kiküszöbölni – mondta a lelkes polgármester. – Az elmúlt években kialakult egy újabb szervezőcsoport, amibe mindenki a legjobb tudása szerint teszi a munkáját, attól függően, hogy mennyi időt tud rá áldozni. Nagyon sok segítséget kaptunk a szállásadóktól, valamint a helyi és a környékbeli vállalkozóktól. Többen közülük az első rendezvény óta segítik a munkánkat. Ezért itt is hálásan köszönjük mindannyiuk támogatását! Szívesen vesszük a további csatlakozókat is. Továbbá várjuk a diákok jelentkezését, akik az ötven óra közösségi szolgálatukat Cseszneken a No motor programján szeretnék tölteni. Minden érdeklődőt várunk nagyon sok szeretettel az idei No motor programra Csesznekre!

Kelemen Anita civil tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában