Gyártúra és önfeledt szórakozás

2018.06.04. 07:00

Családi napot rendezett a veszprémi Jost Hungária Bt.

Kétévente rendeznek Családi napot a veszprémi Jost Hungária Bt-nél. Korábban külső helyszíneken tartották meg az összejövetelt a vállalat dolgozói és családtagjaik részére, de legutóbb a húszéves évfordulón hazatértek és a gyár területén ünnepeltek. Olyan jól sikerült a rendezvény, hogy azóta is itt tartják, hiszen ideálisak az adottságok.

Molnár Sándor

Fotó: Molnár Sándor

A szombati Családi napon délelőtt gyártúrákat is szerveztek. Népszerű ez a program, sokan érdeklődtek iránta és olyanok is részt vettek rajta, akik korábban már bejárták a gyárat. Ilyenkor álló üzem van és kisfilmeket vetítenek a munkálatokról, de mindig van valami újdonság, érdekesség.

Fotó: Molnár Sándor

A fiúk nagyon kedvelik például a hegesztő robotot, amely ugyan nem dolgozik élesben ezen a napon, de rövid időre beindítják és szimulálják a működését. A rendezvénysátorban vetélkedők és szórakoztató programok, a szomszédos nagy füves területen pedig számtalan játéklehetőség várta a kicsiket és nagyokat.

Fotó: Molnár Sándor

Természetesen étellel-itallal is vendégül látták a dolgozókat és családtagjaikat a jeles napon, amelyre örömmel jöttek az emberek és még a nyugdíjasok közül is többen visszatértek. – Én magam is nagyon szeretem a Családi napot. Van három gyermekünk, jól érezzük magunkat és szívesen jövünk össze a kollégákkal is. Azt gondolom, hogy valamiféle hagyományteremtő dolognak mindig lennie kell, ezért tartjuk meg évről-évre.

Fotó: Molnár Sándor

Akik eljönnek erre a programra, azok jól érzik magukat és nekik ez már számít, hogy van egy ilyen ismétlődő program, ahol találkozhatunk egymással, mi Jostosok – fogalmazott Kardos Péter cégvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában