Látványos, színes megnyitó

2018.06.18. 07:00

Ebben az évben is várja a katonákat a Honvédüdülő

Látványos, színes katonai programokkal megnyitotta az idei nyári szezonját az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferenciaközpont.

Balogh Ákos

A hangulatról többek között az ejtőernyősök bemutatója gondoskodott Fotó: Balogh Ákos/Napló

A rendezvényre ellátogató katonacsaládokat Böröndi Gábor vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar Főnök koordinációs helyettese köszöntötte, aki beszédében kiemelte, a fejlődő honvédség egyik alappillére az emberekről, katonákról való gondoskodás, a kiképzett és kipihent katona, amiben nagy szerepet játszik az elmúlt évek fejlesz-tései során megújult Honvédüdülő.

A hangulatról többek között az ejtőernyősök bemutatója gondoskodott Fotó: Balogh Ákos/Napló

A rossz idő ellenére sokan voltak kíváncsiak a különböző katonai bemutatókra, a gyerekek kipróbálhatták a különleges rendeltetésű dandár terepjáró járművét, megtekinthették fegyvereiket, emellett látványos hagyományőrző lovashuszár-bemutatót, harckocsit és harcjárművet is megnézhettek az üdülőközpontba látogatók.

A hangulatról délelőtt az MH Központi Zenekar műsora, délután pedig helikopteres ejtőernyős bemutató gondoskodott, emellett volt rendőrségi, tűzoltó- és kaszkadőrbemutató is, a számos program között mindenki megtalálhatta a kedvére valót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában