két keréken biztonságban

2018.07.05. 11:30

Hamarosan elindulhat a szabadságpusztai kerékpárút építése

Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Kovács Áron önkormányzati képviselőjelölt tartott családias utcafórumot a közösségi ház előtt.

Molnár Sándor

Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Kovács Áron önkormányzati képviselőjelölt az utcafórumon Szabadságpusztán Fotó: Pesti Márton/Napló

Már csak a Miniszterelnökség jóváhagyása szükséges

A találkozón Ovádi Péter köszönte a sok támogatást, amit a helyiektől kapott, és jó hírrel szolgált a jelenlévőknek. Az önkormányzat sikeresen lefolytatta a közbeszerzést a kerékpárút-beruházással kapcsolatban, és már csak a Miniszterelnökség jóváhagyása szükséges ahhoz, hogy ténylegesen elindulhasson a beruházás, amely által a négysávos főútra való biztonságos kikanyarodás kérdése is megoldódik végre.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Kovács Áron önkormányzati képviselőjelölt az utcafórumon Szabadságpusztán Fotó: Pesti Márton/Napló

Az elmúlt nyolc évre visszatekintve kiemelte, hogy együtt közösen sok sikert értek el ebben a kis városrészben. Köszönte a helyi Baráti Kör elnökének, Nagy Zsoltné Ibolyának közösség-összekovácsoló munkáját. Az elnök asszony válaszul elmondta, hogy mindig voltak és lesznek is kívánságaik. Örömmel nyugtázta, hogy a Kovács Áronnal folytatott beszélgetésekből kiderült, hogy a képviselőjelöltnek nagyon jó, építő jellegű észrevételei vannak a városrésszel kapcsolatban.

Továbbra is odafigyel a városrészre

Kovács Áron, a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselőjelöltje elmondta: – Úgy gondolom, hogy az itt élők ugyanolyan minőségű életre hivatottak, mint azok, akik a benti városrészekben laknak. Velük egyeztetve szeretnénk a közösségi házat megújítani, illetve a mellette lévő részt parkosítani és úgy elkeríteni a területet, hogy az közpark­ként funkcionálhasson.

Ovádi Péter búcsúzóul megígérte az itt élőknek, hogy továbbra is odafigyel a városrészre, és a találkozót kihasználva meghívta a baráti kört egy parlamenti látogatásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában