Nemesvámos

2018.08.07. 07:00

A sztárfellépők miatt is népszerű a falunap

A rendezvénysorozat mára már kiforrta magát, jól működik, ebből nem kívánnak visszavenni, viszont a nagy hőség miatt azt tervezik, hogy jövőre augusztus második szombatjára teszik át a falunapot.

Molnár Sándor

A sztárfellépőknek köszönhetően kedvelt program a Nemesvámosi Falunap, ahol szombaton néhány szerencsés rajongó közös fotót is készíthetett Zoltán Erikával

Fotó: Molnár Sándor / Napló

Szombaton rendezték meg a településen a már hagyományos falunapot. Két-három óra magasságában, a nagy hőségben, a szervezők még a kevés látogató miatt búslakodtak, de estére zsúfolásig megtelt a rendezvénysátor és környéke. – Azt gondolom, hogy már mindenkinek beivódott az emlékezetébe, hogy augusztus első szombatján tartjuk a Nemesvámosi Falunapot. Most már jó ideje megrendezzük ezen a délelőttön a baráti fogathajtóversenyt, amelyre sokan eljönnek a környékről, hogy megméressék magukat. A csapatok készülnek minden évben a főzőversenyre is.

A falunapnak fontos hagyománya van, az emberek várják és a gyerekek részére is rengeteg programmal készültünk az állatsimogatótól-a légvárig, amelyekkel a családok több órát is eltölthetnek. Délután jönnek a helyi és környékbeli fellépők, este pedig a sztárvendégek: Zoltán Erika, a Groovehouse, és Charlie ad élő koncertet. Utánuk hajnalig a Viktória együttes zenél – mondta el Sövényházi Balázs polgármester a falunap apropóján. Hozzáfűzte még, hogy este, amikor hazajönnek az emberek a strandról és már nincs akkora hőség, akár ezer ember is kilátogathat a programokra. A nap folyamán egyébként két nagyméretű párakapu gondoskodott arról, hogy a Patak Parkban lehűthessék magukat a résztvevők. A rendezvény mára már kinőtte a falut.

A sztárfellépőknek köszönhetően kedvelt program a Nemesvámosi Falunap, ahol szombaton néhány szerencsés rajongó közös fotót is készíthetett Zoltán Erikával
Fotó: Molnár Sándor / Napló

 

Nemcsak a helyiek látogatnak ki rá, hanem sokan érkeznek Veszprémből, vagy a környékről, sőt a fellépőknek köszönhetően kaptak már olyan visszajelzést is, hogy Szombathelyről, vagy Pécsről is jöttek az ingyenes koncertekre. A polgármester elmondta azt is, hogy a rendezvénysorozat már kiforrta magát, jól működik, ebből nem kívánnak visszavenni, viszont a nagy hőség miatt azt tervezik, hogy jövőre augusztus második szombatjára teszik át a falunapot.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában