szakképzettek előnyben

2018.11.07. 15:27

Állást keres? A veol segít Önnek!

Ha Ön jól képzett szakmunkás, akkor abban a szerencsés helyzetben van, hogy lazán válogathat az állásajánlatok között.

Gödöllő, 2017. március 13. Egy szakember dolgozik a GlaxoSmithKline gödöllői gyárának raktárában 2017. március 13-án. A világ egyik legnagyobb gyógyszeripari cége újabb jelentős, mintegy 18 milliárd forintos beruházást hajt végre Gödöllőn, amelynek köszönhetően 104 új munkahely jön majd létre. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Kőművest, festőt és burkolót azonnal felvennének, szükség lenne gyakorlott kárpitosra, de segédmunkásokat, sőt építésvezetőt is keresnek megyénkben a munkaadók. Több cég ajánlatából választhatnak a raktárosok is, de aki a vendéglátásban szeretne elhelyezkedni, azt is tárt karokkal várják egy balatonfüredi szállodában.

Nyugdíjasokat is vár a munkaerőpiac, a Szomszédok szövetkezetben tejtermék-csomagolói állásba keresik a dolgozni vágyókat, ugyanúgy a diákok is többféle ajánlatból válogathatnak az egyik munkaerő-közvetítő cég honlapján.

A fent említett állásokról és további lehetőségekről ide kattintva, az aloldalunkon találhat információt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában