karácsonyi ünnepség a hittudományi főiskolán

2018.12.19. 19:40

Ajándékcsomag járt az ünneplőknek

A VKTT Egyesített Szociális Intézmény karácsonyi ünnepségre várta az alapellátásában részt vevőket: az Érseki Hittudományi Főiskolán tartott rendezvényen – amelyen Káplán György énekelt – ajándékcsomagot is kaptak az önkormányzat és a szervezők jóvoltából a vendégek.

Juhász-Léhi István

Ünnepi műsort hallhattak a résztvevők

Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Mozgalmas és eredményes esztendő van mögöttünk – kezdte Porga Gyula, Veszprém polgármestere, aki megköszönte az időseknek azt, hogy aktív idejükben szépítették, csinosították a várost. – Ha jók az alapok, arra lehet igazán szép és stabil falakat felállítani.

Hangsúlyozta: akik otthonukként választották ezt a várost, azok otthonukként is éljék meg. Legyenek ezek picik, nagyok, családosok vagy egyedülállók. Szerinte a lényeg az, hogy mindenki sajátjaként élje meg Veszprémet, ezt viszont nekik kell megteremteniük. Ebben a munkában nincsenek egyedül: nagyon sok civil szervezet, vállalkozás és intézmény segíti a munkát.

Ünnepi műsort hallhattak a résztvevők Fotó: Pesthy Márton/Napló

Porga Gyula elmondta azt is, hogy a legfontosabb üzenet a karácsony közeledtével az, hogy ebben a városban senki ne érezze magát egyedül, mert ha valaki egyedül van, az sem az örömöt, sem a bánatot nem tudja megosztani másokkal.

– Ha valaki nem tudja kikiabálni a bánatát meg az örömét, akkor nem érzi teljes egésznek magát. Ezért a város sok energiát fordít arra, hogy senki ne érezze azt, hogy nem figyelnek rá – mondta Porga Gyula. Hozzátette, a legfontosabb, hogy minden veszprémire számítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában