TOP 10

2018.12.26. 07:00

Ezek voltak a veol legolvasottabb cikkei 2018 augusztusában

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

10. Rekordszámú leletet, több mint ezer gerinces fosszíliát tárt fel idén a Magyar Dinoszauruszkutató Expedíció csapata Iharkúton. Az érdeklődők a DinoExpo során az ásatásokba is bepillantást nyerhettek:

9. Beszakadt a járda Zircen, a Tesco melletti építkezésnél. A kivitelező szerint a talaj és a nagy forgalom miatt történhetett ez, a közutas cég a forgalom biztonsága érdekében jelzőlámpás irányítással egy pályára terelte a járműveket, és felszólította az építőipari céget a helyreállításra:

8. A Balaton-parttól kb. 1100 méterre mászott fel egy vitorlás árbocára a férfi, ahonnan a vízbe zuhant, majd elmerült. A vele utazó nő a hajót elhagyta és a partra úszott:

7. Huszonegy tő marihuánát találtak a rendőrök egy pétfürdői párnál:

6. A Veszprém-Almádi-Alsóörs vasútvonal és a vidámpark mellett a közkedvelt városi fürdő, a Csomay-strand bezárása volt az a trauma, amelyre a mai napig keserű szájízzel emlékeznek vissza a veszprémiek. A strand történetéről is részletesen írunk:

5. Bomba hírrel jelentkezett az egyik legnépszerűbb veszprémi származási színésznő. Kiss Ramóna és Lékai Máté kézilabdázó augusztus elején jelentették be, hogy hamarosan bővülni fog a családjuk:

4. Hatalmas mennyiségű eső zúdult a megyére augusztus 15-én. Olvasóink sok pillanatot megörökítettek a viharból, többek között azt is, ahogyan Veszprém belvárosában hömpölyög a víz:

3. Késő esti órákban vittek helikopterrel donorszerveket szervátültetéshez, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházból. A szokatlan időpont magyarázata, hogy a donorszerveket – ilyenek a tüdő, máj, hasnyálmirigy, szív és vese – a szervátültetésre váró betegeket ellátó intézményekbe mihamarabb el kell juttatni:

2. Kiesett egy ember a balatonfűzfői bobpálya egyik kocsijából, és megsérült. A tűzoltók mentek a sérültért a helyszínre, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték:

1. Augusztusban a legolvasottabb hírünk, sajnos nem jó dologról szólt. Három tizenéves fiatal távozott a balatonalmádi lakásotthonból, az ő megtalálásukhoz kérték a lakosság segítségét:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában