TOP 10

2018.12.30. 07:00

Ezek voltak a veol legolvasottabb cikkei 2018 decemberében

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

10. A Lovassy László Gimnáziumban összesen 188 (!) diák, tanár, segítő festette meg a kezével a #2023 Veszprém feliratot a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023-pályázatát támogatva. Ezzel rekordot döntöttek a veszprémi ifjak:

9. A Veszprém belvárosában épülő körforgalom építése miatt felbolydult a város, de decemberben elején már ismét birtokba vehették a területet a közlekedők:

8. Az év egyik legnagyobb sikere is felkerült listánkra. December 14-én kiderült, hogy Veszprém nyerte el az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címet:

7. A novemberi balesetsorozat után decemberben is történt gyalogosgázolás Veszprémben. Súlyosan megsérült egy idős férfi, akit egy személyautó ütött el a zebrán, a Stadion utcában:

6. Hazavihette Krisztofert, a várpalotai hintabaleset életveszélyes sérültjét családja Mikuláskor a budapesti Honvédkórházból. A fiú több mint egy évvel ezelőtt, 2017. szeptember 2-án Várpalotán zuhant ki egy kalapácshintából, koponyasérülést szenvedett, sokáig kómában volt:

5. Jogerősen lezárult az a büntetőper, amelynek a vádlottja a 2013-as városlődi raliverseny szervezője volt. A balesetben hatan megsérültek, egy néző meghalt:

4. Nem mindennapi eset történt a megyeszékhelyen, de mindenki jól kezelte a helyzetet:

3. Új fejezet nyílik a veszprémi közösségi közlekedésben január 1-jétől. Többek között a menetrend is módosul, amit nagy érdeklődés övezett:

2. A kórházba szállítás után meghalt egy ötvenéves férfi, akit tehergépkocsi ütött el egy állatkerti építkezésen:

1. December a leolvasottabb hírünk sajnos egy tragédiáról szólt. Két személy meghalt, kettő pedig súlyosan megsérült, amikor frontálisan összeütközött két személyautó a 8-as úton:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában