özönlött a jövő generációja

2018.12.04. 16:07

Hatalmas érdeklődés övezte a Pannon Egyetem veszprémi nyílt napját – videó

Hiába, a black friday-en a plázában tolongó tömeg semmi volt ahhoz képest, ahogy a fiatalok kígyóztak kedden délelőtt a Pannon Egyetem B aulájában.

Horváth Virág

A korábbi évekhez hasonlóan ismét megmutatták a szervezők, oktatók, lelkes hallgatók, hogy miért a Pannon a jó választás a most érettségizők számára. Az aulában, valamint az emeleten is találhattunk a képzéseket bemutató standokat, a B-C átjáróban és a kiselőadóban pedig egyenként mutatkoztak be a karok, intézetek.

 

Az összesen nyolc kar teljes áttekintést adott a lehetőségekről, kombinációkról, fejlesztésekről. 2019-ben például elindítja a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kara a Kommunikáció- és médiatudomány alapszakot, melyen olyan elméleti és gyakorlati tudást szerezhet a hallgató, amellyel könnyedén elhelyezkedhet a későbbiekben. Az induló képzés digitális szerkesztő szakiránnyal olyan kreatív szakemberek kinevelésére ad lehetőséget, akik gyakorlati tudásukkal, és az egyetemen megszervezett hazai és külföldi kapcsolataikkal a nyomtatott és online sajtóban, szóvivőként, vagy tartalomfejlesztőként is megtalálhatja a helyét a hazai és nemzetközi munkaerőpiacon.

A Műszaki Informatikai Kar egész délelőtt olyan érdekes és izgalmas laborbemutatókkal és szakmai előadásokkal készültek jövendőbeli hallgatótársaiknak, mint a „Robotok már a spájzban vannak”, vagy „Az informatikusok titkos élete”.

 

A Pannon Egyetem nyílt napja, akárcsak egy színes, hangos karnevál csábította a fiatalabb generációt. Az eseményt kollégiumi túrával zárták a szervezők, hiszen az egyetemi létet erősen meghatározza a kollégiumi közösség, és minőség, amiben a Pannon Egyetem szintén kiemelkedően eredményes.

A Pannon Egyetem Keszthelyi kampuszán 2018. december 07. (péntek) 10.00 – Georgikon Kar D épület (Keszthely, Festetics utca 7.) tartja meg nyílt napját.

Nézd meg összefoglalónkat!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában