közös akció

2018.12.17. 22:14

Rászorulók kaptak adományokat az MSZP veszprémi irodájában

Az MSZP Veszprémi Szervezete, Nőtagozata és a Szeglethy György Alapítvány karácsonyi jótékonysági akciójának adományait adták át hétfőn a párt veszprémi irodájában.

Juhász-Léhi István

Huszonkét család vehetett át csomagot a Magyar Szocialista Párt veszprémi irodájában hétfőn

Fotó: Penovác Károly/Napló

Juhász Márta, a nőtagozat elnöke azzal kezdte köszöntőjét, hogy párttagok, szimpatizánsok adományoztak az arra rászorulóknak. Reményét fejezte ki, hogy örömmel viszik haza a rászorulók az ajándékcsomagokat, amelyek bizonyosan jó helyre kerülnek.

Huszonkét család vehetett át csomagot a Magyar Szocialista Párt veszprémi irodájában hétfőn Fotó: Penovác Károly/Napló

A csomagok főként tartós élelmiszert és játékokat tartalmaznak, de érkeztek más adományok is. Kiss Béla, a Szeglethy György Alapítvány kuratóriumi elnöke kiemelte: alapítványuk kötelességének érezte, hogy a kezdeményezés mögé álljon, hiszen céljuk a hátrányos helyzetűek és a nehéz helyzetben élők – különösen a gyerekek – megsegítése.

Hartmann Ferenc, az MSZP Veszprémi Szervezetének elnöke a tájékoztató után arról beszélt, hogy egy szimpatizánsuk egy köbméter tűzifát ajánlott fel házhoz szállítással. Kijelentette: Ez alkalommal többen segítettek, mint a korábbi időszakban, a gyümölcsök és a tartós élelmiszerek mellett a Szeglethy alapítvány révén tollakhoz, füzetekhez is hozzájutottak.

A korábbiakkal ellentétben viszont nem intézményeken keresztül jutottak el a rászorulókhoz, hanem közvetlen környezetükben keresték meg azt a 22 családot, akik hétfőn átvehették a csomagokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában