Látássérültek báloztak

2019.02.06. 07:00

Élő zenével és tombolával indult a báli szezon Ajkán

A Látássérült Klub tagjai kezdték meg Ajkán a báli szezont február 2-án, szombaton a kaszinó nagytermében.

Tisler Anna

A Látássérült Klub tagjainak műsorával kezdődött az egyben az idei szezont is megnyitó bál Fotó: Tisler Anna

A klubtagok számos sorstárs klubot és ajkai civil szervezetet meghívtak. A hatalmas teremben végig asztalok és székek voltak, csupán a színpad előtti részen hagytak némi helyet a táncolóknak. A terem már a kezdés előtt fél órával megtelt ünneplőbe öltözött vidám bálozókkal.

A Látássérült Klub elnöke, Horváth Árpádné ünnepi beszédében köszönetet mondott a tombolatárgyakért az azokat felajánló vállalkozóknak, támogatóknak, klubtagoknak. Egy társadalom minőségét nem az határozza meg, hogy az embereknek mennyi pénzük van, hanem az, hogyan viszonyulnak az elesettekhez, fogalmazta meg Dorner László önkormányzati képviselő, aki Ajka város önkormányzata nevében köszöntötte a szervezőket és a résztvevőket. A képviselő elmondta, a város lehetőségeihez mérten támogatja a civil szervezeteket. A látássérültek is számíthatnak a segítségre a város és a civil szféra részéről is.

A Látássérült Klub tagjainak műsorával kezdődött az egyben az idei szezont is megnyitó bál Fotó: Tisler Anna

A bálon a Diabétesz Klub és a kórházi nyugdíjasklub tagjai, a látássérültek támogatója, Csalló Mária, valamint a közösségi szolgálat keretében fiatalok is segítettek. A klub versmondója, Benkő Imre egy vidám költeménnyel alapozta meg a jó hangulatot, majd a tagokból alakult színjátszó csoport műsora következett.

A sokakat megörvendeztető tombolasorsolás után sokan táncoltak az élő zenére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában