továbbra is várják a szavazatokat

2019.02.26. 09:20

Mutatjuk továbbjutóinkat – ők már a Tündérszépek fotózásán is jártak

Javában zajlik a Tündérszépek jelentkezőinek előzsűrizése, amelynek során már a fotózásra is elkezdtük behívni a lányokat. Mutatjuk, kik kaptak már meghívót!

veol.hu

Fotó: Horváth Virág/veol

Többtucatnyi szépség jelentkezett már megyénkből a 3 millió forint összdíjazású szépségverseny Veszprém megyei fordulójára, amelyen 13 megye legszebbjét keressük. Közülük választjuk ki azt a harmincat, aki lehetőséget kap rá, hogy az ország Tündérszépe legyen.

Az előzsűrizés és a fotózás még jelenleg is tart, nincs egyszerű dolgunk, hiszen nagyon szép lányok adták be jelentkezésüket, amelynek során Pesthy Márton, a Napló kiváló fotósa készít róluk portfóliót. A fotózáson megtudtuk, a legtöbb lány azért jelentkezett, hogy megméresse magát és szépségét, s sokan a családjuk biztatására neveztek a versenyre.

A versenybe bejutott lányoknak azt ajánljuk, gyűjtsék a pozitív értékeléseket, hiszen a voksolóink három, a szakmai zsűri pedig egy szépséget juttat tovább a nyugat-dunántúli regionális megmérettetésre. Szavazni a főoldalon található képre kattintva, majd az aloldalra jutva a szívecskékkel lehet. Így legfőképpen a közönségen fog múlni, hogy ki képviseli megyénket a régiós fordulón és majdan az országos döntőben.

A lányok, akik már bejutottak:

Gaál Szandra

 

Török Réka

 

Szőcs Johanna

 

Weisz Annamária

 

Mógor Petra

 

Pej Cintia

 

Szabó Vivien

 

Tóth Lilla

 

Varga Dominika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában