az országban a legkedveltebb

2019.02.06. 17:30

Újabb rangos elismerésben részesült a pápai Várkert Termál Camping

Hetedik alkalommal választották meg a pápai Várkert Termál Campinget Magyarország legkedveltebb kempingjének a camping.info weboldal felhasználóinak értékelései alapján.

Polgár Tibor

A Várkert Termál Camping Magyarország első és egyetlen ötcsillagos kempingje

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A 24 nyelven olvasható camping.info Európa egyik vezető kempinges weblapja, melyen a kontinens 44 országának több mint 22 ezer kempingje megtalálható, köztük 226 magyar létesítmény. A mostani eredményhirdetéshez közel százezer kempinglátogató több mint 165 ezer értékelést adott le, így alakult ki a rangsor. Dekovics-Ódor Noémi, a 15 éve működő Várkert Termál Camping vezetője a Naplónak nyilatkozva elmondta, immár hetedik alkalommal nyerték el a legkedveltebb magyar kemping díját, aminek értékét külön emeli, hogy a kempingezők tapasztalatain, véleményein, elégedettségén alapszik.

A Várkert Termál Camping Magyarország első és egyetlen ötcsillagos kempingje
Fotó: Balogh Ákos/Napló

– Amiben csak lehet, igyekszünk megfelelni a kempingvendégek igényeinek. Folyamatosan fejlesztjük a Várkert Termál Campinget, tapasztalatszerzés céljából gyakran meglátogatunk külföldi díjnyertes kempingeket. Természetesen rendszeresen kikérjük a vendégeink véleményét, javaslatait, hogy kell-e változtatnunk valamin, milyen szolgáltatásokra van igény. Egy díjat, elismerést sokkal könnyebb elnyerni, mint éveken át megtartani – jegyezte meg Dekovics-Ódor Noémi. Kérdésünkre kifejtette, a négyhektáros alapterületű pápai kemping népszerűségének oka több tényezőnek köszönhető. A Várkertfürdő közelsége nagy vonzerőt jelent, és persze a kemping rendezett környezete, a sövénnyel elválasztott, szépen gondozott száz négyzetméteres parcellák is visszacsábítják a vendégeket.

– A létesítmény közepén található egy rendkívül magas színvonalú vizesblokk, ahol a kiváló személyzetnek köszönhetően ragyogó tisztaság uralkodik az év minden egyes napján. Egyébként is a kempingünk egyik legnagyobb erőssége az a remek csapatmunka, amit a munkatársaink együtt nyújtanak – fűzte hozzá a kempingvezető.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A Várkert Termál Campingről érdemes tudni, hogy ez a létesítmény Magyarország első és egyetlen ötcsillagos kempingje. A kutyabarát pápai kempingben többek között kávézó, grillezőhely, sportpálya és játszótér is a vendégek rendelkezésére áll, illetve lehet kölcsönözni sportszereket, kerékpárokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában