két évre övé a cím

2019.05.03. 19:59

Megválasztották a jubileumi VEN diákrektorát

Az ötvenéves VEN pénteki gáláján kihirdették a Pannon Egyetem B épületében, ki nyerte meg a 2019-es egyetemi napok versenyét.

Horváth Virág

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A gála az elmúlt napok programjaiból összeállított, valamint a DiRH-videók vetítésével kezdődött.

Az idei év ProVEN-díját Veszprém városa kapta, az elismerést Balassa Gergő főszervező adta át Porga Gyula polgármesternek. Balassa Gergő háláját fejezte ki a városnak, hogy immár huszonnyolcadik alkalommal ad helyet ennek a fesztiválnak, és a város vezetésének, aki segítette az egyetemi napok létrejöttét.

Majd a csapatok sorban bemutatták ismét dalaikat és táncaikat az érdeklődőknek, a zsűri pedig kihirdette a további díjak győzteseit.

 

A csapatok közül mindenki részesült különböző elismerésekben, a sok oklevél közül például az Aranyhangszál-díjat a csVENpiönsz, a VENnováció-díjat az AquaVEN, az inverz egyetemért járó legjobb VENdégelőadó-díjat a DzsuVENdzsi vehette át, és a „cool”-ságban a tVENties csapata győzedelmeskedett.

A korábbi évek diákrektorai színpadra vonulásukat követően köreikbe fogadták Csrepka Mátét, aki az elmúlt két évben betöltötte a diákrektori pozíciót. Csrepka Máté háláját fejezte ki az elmúlt két évért, a Pannon Egyetem programjaiért, a közösségi életért, és arra biztatta utódját, hogy minél több rendezvényen vegyen részt diákrektorként.

A négy csapat, a DzsuVENdzsi Makk Patríciával, a csVENpiönsz Horváth Carmennel, a tVENties Katona Richárddal és az AquaVEN Horváth Ádámmal az élen harcolt a diákrektori címért. A beugratós feladatok után aztán a végső és legnagyobb elismerést, a huszonnyolcadik VEN fődíját a hallgatók szavazatai alapján az AquaVEN csapata nyerte meg, így Horváth Ádám, avagy DesztillÁdi lett az elkövetkezendő két év diákrektora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában