Peremartonért Egyesület

2019.06.17. 23:02

Dartsfootball és a Hegeshow volt a legnépszerűbb

Ismét megrendezték Peremartonért Egyesület szervezésében a peremartoni napokat, melyen szabadtéri programok , főzőverseny, légvár, kézművesedés mellett a gyerekeket csillámtetkó, a felnőtteket óriás darts foci-verseny , a várpalotai rendőrkapitányság vezetésével pedig gyermekkerékpár ügyességi verseny várta.

Jákói Bernadett

Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak a szabadtéri rendezvényeken, köztük a dartsfootball bajnokságba benevezett játékosok

A legnagyobb népszerűségnek a Hegeshow extrém profi kerékpár show bizonyult, amit a Művelődési Ház elött félórás, látványos bemutatóval a legbátrabb jelentkezőkkel három profi kerékpáros mutatott be szakmai kommentekkel . A látványos kerékpár show a Berhida Város Önkormányzata Két keréken a munkába Berhida központ-Peremarton Ipartelep között kerékpáros létesítmények kialakítása szemléletformálási kampány keretében valósult meg.

Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak a szabadtéri rendezvényeken, köztük a dartsfootball bajnokságba benevezett játékosok

A művelődési ház színpadán léptek fel a helyi előadók, elsőként a Búzavirág és az Őszi Napfény népdalkör, óvodások, énekesek, a modern táncosok látványos műsoraikkal szórakoztatták a telt házas közönséget. A főzőverseny eredményhirdetése után a délutáni programot a boombatucada keszthelyi dobosok fergeteges előadása zárta. A rendezvényen résztvevők, fellépők ajándékban részesültek. -mondta el Némethné Závori Márta a szervező egyesület elnöke.

Az egész délutánt betöltő rendezvényt Berhida Város Önkormányzata és a részönkormányzati képviselői támogatások, és a helyi Agroterm Kft biztosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában