könyvutalványt vagy könyvet vehettek át

2019.06.07. 20:56

Eredményes Veszprém megyei diákokat jutalmaztak

Közel kétszáz tanuló vehetett át elismerést tanulmányi versenyen elért eredményéért a napokban Veszprémben.

Marton Attila

Az elismeréseket Galambos Zsuzsanna adta át a diákoknak Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja a rövidesen véget érő 2018–19-es tanévben számos tanulmányi versenyt szervezett általános és középiskolás diákoknak. A versenyek után nem rendeztek díjátadót, hanem a korábbi éveknek megfelelően egy közös ünnepségen jutalmazták a tanulókat.

Az elismeréseket Galambos Zsuzsanna adta át a diákoknak Fotó: Penovác Károly/Napló

– Az idei tanévben összesen 19 versenyt rendeztünk meg, amelyek között 16 országos és három megyei szervezésű volt, mondta köszöntőjében Galambos Zsuzsanna, az oktatási központ főosztályvezetője. Hozzátette, hogy a versenyeken – amelyeket különböző tantárgyakban írtak ki – közel 600 tanuló vett részt a megye iskoláiból.

Elhangzott, hogy a korábbi évekhez képest először szervezte meg a pedagógiai központ a Nyakas János-szavalóversenyt a középiskolásoknak, amelyet a Veszprémi Szakképzési Centrum Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnázium írt ki.

A napokban a zeneiskola nagytermében tartott díjátadón a dobogós helyezéseket elért 192 Veszprém megyei tanulót jutalmazták.

A rendezvényen emléklappal köszöntötték a pedagógusokat, míg az első helyezett diákok ötezer, a második helyen végzők háromezer, a harmadik helyezettek pedig kétezer forintos könyvutalványt vagy könyvet vehettek át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában