önálló standok, ügyességi játékok

2019.06.10. 07:00

Nagyszabású gyermeknap a Zirci Benedek Elek Óvoda és Bölcsődében

Második alkalommal rendezett nagyszabású gyermeknapot a Zirci Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde, melyen közel háromszáz bölcsődés és óvodás kisgyermek vett részt.

Müller Anikó Hanga

Sok szülő, nagyszülő és kistestvér is jelen volt.

– A célunk a programmal a család és az intézmény közötti kapcsolat elmélyítése. Szívesen láttuk a kistestvéreket is, ezzel is megkönnyítve majdani óvodásként a beszoktatásukat. Minden kollégánk részt vett az előkészítésben, a lebonyolításban. Önálló standokkal, játszóhelyekkel, ötletes ügyességi játékokkal készültek a gyermekek szórakoztatására – mondta el Kovács Mónika intézményvezető.

Az apróságok körében népszerű volt az arcfestés
Fotó: Müller Anikó Hanga

Hagyománnyá kívánjuk tenni, hogy ezeken a rendezvényeken valamilyen kiemelt témában is gondolkodunk. Az idén az a szociális segítő szolgálatot népszerűsítettük, a családsegítő szolgálat két szociális munkatársa, Vankó Zoltánné és Czigler Anita közreműködésével – tette hozzá.

Az apróságokat ötletes ügyességi játékokkal várták az óvónők
Fotó: Müller Anikó Hanga

Az intézményben év közben is kiemelt figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozás népszerűsítésére. Most gyümölcssalátát kínáltak az apróságoknak, Döméné Janni Ildikó védőnő pedig tanácsokat adott a témában és kínált epres tápióka pudingot, müzlit, csicseriborsó krémet. Az apróságokat sok kalandos játék, tombola, arcfestés, ugrálóvár szórakoztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában