minden osztály bemutatkozott

2019.06.13. 11:16

Ünnepi gálaműsorral zárta a tanévet a csetényi iskola

Ünnepi évzárót tartott a Vámbéry Ármin Általános Iskola, melyhez méltó helyszínt a református gyülekezet templomkertjének amfiteátruma nyújtott.

Müller Anikó Hanga

Ünnepi gálaműsorral zárták a tanévet a vámbérysok Fotó: Müller Anikó Hanga

Fotó: Müller Anikó Hanga

A vakációra készülő diákok szülei, nagyszülei is jelen voltak.

Ünnepi gálaműsorral zárták a tanévet a vámbérysok Fotó: Müller Anikó Hanga

– Ha tanév vége, akkor Vámbéry kulturális gála, mely a tanév összegzése, tanulóink és pedagógusaink munkájának esszenciája, tehetségeink bemutatkozása. Fontos számunkra a hagyományok és a kulturális értékek ápolása – hangsúlyozta köszöntőjében Galambos Szilvia igazgatónő. Elmondta, az iskolában néptánc-, zeneoktatás, grafikai képzés is folyik.

A gálaműsorban felléptek az 5. osztályosok is Fotó: Müller Anikó Hanga

A gálán a legsikeresebb növendékek is bemutatkoztak, a színpad hátterében pedig a grafikai szakkör alkotásaiból adtak ízelítőt. Az igazgatónő köszönetet mondott kollégáinak, akik a versenyekre, rendezvényekre színvonalas produkciókat készítettek a diákokkal, valamint a szülői munkaközösség tagjainak aktív munkájukért.

A Zengő Varázs gyermekkar műsora Fotó: Müller Anikó Hanga

A magas színvonalú műsorban minden osztály bemutatkozott, voltak vidám jelenetek, néptánc, komolyzene, vers, mesejáték, ritmikus torna, énekelt a Zengő Varázs gyermekkar.

Zárásként Galambos Szilvia értékelte a diákok tanulmányi versenyeken elért eredményeit és jutalmakat adott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában