Elismerés a veszprémi köztisztviselőnek

2019.07.04. 07:00

Durmics Zsuzsanna kapta a Véghely-díjat

Durmics Zsuzsanna, a polgármesteri hivatal városépítészeti irodájának vezetője vehette át a Véghely-díjat.

Napló-információ

Durmics Zsuzsanna vehette át az idei ünnepségen a Véghely-díjat Fotó: Veszprémi Önkormányzat

Fotó: Veszprémi Önkormányzat

Az elismerést kiemelkedő szakmai munkája, példamutató közszolgálati tevékenysége elismeréseként adományozta a város közgyűlése. Az elismerést Mohos Gábor jegyző és Porga Gyula polgármester adta át a köztisztviselők napja alkalmából tartott ünnepségen.

Durmics Zsuzsanna vehette át az idei ünnepségen a Véghely-díjat Fotó: Veszprémi Önkormányzat

A méltatásban elhangzott, Durmics Zsuzsanna 2001-ben került a veszprémi polgármesteri hivatalhoz, ahol kezdetben építéshatósági ügyintézőként tevékenykedett, majd 2012-től a veszprémi csoport vezetője lett. 2016 márciusa óta a városépítészeti iroda vezetője. Durmics Zsuzsanna az általa betöltött munkakörben – akár ügyintézőként, akár vezetőként – feladatait a legmagasabb szintű szakmai igényességgel és köztisztviselői elhivatottsággal végzi. Fontosnak tartja, hogy az általa irányított irodához forduló ügyfelek az anyagi és eljárási szabályok betartása mellett, a tisztességes eljáráshoz való jog érvényre jutásával, gyors és hatékony hatósági eljárás lefolytatásával találkozzanak.

A 2000-ben alapított Véghely-díjat a város évente egy alkalommal adományozza a polgármesteri hivatalban dolgozó köztisztviselőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában