könnyen találnak majd állást

2019.07.05. 20:00

Sikeresen helytálltak a műszaki informatikai kar hallgatói

Átadták pénteken a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar hallgatóinak diplomáit.

Horváth Virág

20190705 Veszprém diplomaátadó a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karán Hartung Ferenc dékán Vonderviszt Ferenc rektorhelyettes Köő József Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

- Egyetemünk életében a diplomaátadó talán a legfontosabb ünnep, hiszen itt mérhetjük le igazán elvégzett munkánk eredményességét. Az első szó a köszöneté kell legyen a kar oktatóinak és munkatársainak, akik áldozatos, odaadó munkájukkal segítették, hogy a ma itt ülő hallgatók sikerrel végezzék egyetemi tanulmányaikat, és diplomát szerezzenek – mondta el Vonderviszt Ferenc, a Pannon Egyetem rektorhelyettese. Hozzátette, a most diplomázó hallgatók büszkék lehetnek elért eredményeikre és arra, hogy a nehézségek ellenére sikeresen elvégezték küldetésüket, és diplomát szereztek.

Fotó Penovác Károly/Napló

- Büszkék lehetnek, mert egy patinás egyetemen, kiváló oktatóktól tanulhattak. Olyan oktatóktól, akik a gyakorlatban is képesek megállni a helyüket, és válaszokat adni tényleges gyakorlati problémákra. Jelenleg állásbőség van, én azt javaslom minden hallgatónak, hogy keresse meg azt az állást, ahol ő szeretne dolgozni, akár középtávon is, és utána erősen ragaszkodjon hozzá – mondta el Tálos Péter ügyvezető igazgató.

Hartung Ferenc dékán Fotó Penovác Károly/Napló

Hartung Ferenc, a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar dékánja elmondta, a kar ebben a tanévben is figyelemreméltó szakmai tevékenységet folytatott. Az oktatási és kutatási feladataik mellett számos ipari partnereikkel közös kutatás-fejlesztési feladat megvalósításában vettek részt. – Az idei év oktatási újdonságai közül kiemelném, hogy országosan az elsők között indítottuk az informatikai képzési területen alapított új alapszakot, az üzemmérnök-informatikus BProf szakot, ahol a veszprémi és a nagykanizsai képzési helyre összesen 116 főt vettünk fel – tette hozzá Hartung Ferenc.

A diplomaátadó ünnepségen Gáspár Dávid zongorán működött közre. A beszédek és díjak átadását követően a műszaki informatikai kar hallgatói átvehették diplomáikat, okleveleiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában