a kormánypárt támogatja

2019.07.16. 07:00

Újabb ciklust vállalna a jelenlegi sümegi polgármester

Bemutatkozott az októberi választások Fidesz–KDNP polgármester-jelöltje, Végh László. A jelenlegi polgármester a Hotel Kapitányban tartott sajtótájékoztatót.

Tóth B. Zsuzsa

Végh László polgármester Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a Fidesz Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt meghozta döntéseit a 2019. októberi helyhatósági választásokra.

– A Fidesz sümegi szervezete a megyei választmány elé tett javaslata szerint Végh Lászlót, Sümeg jelenlegi polgármesterét ajánlotta a város polgármesterjelöltjének a megyei szervek egyetértése mellett. Aki végigmegy ma a városon, látja a fejlődést, amely öt éve indult meg, amikor Végh László és csapata vette át a város irányítását. Kiváló kezekben volt Sümeg, a polgármester jó kapcsolatot ápolt a Fidesz magasabb szerveivel, kormányszervekkel, napi kapcsolatban voltunk egymással. Sümeg és a térség azt szeretné, hogy a fejlődés folytatódjon, ennek garanciája pedig az lehet, ha a várost továbbra is Végh László és csapata vezeti. Személyében kiváló barátot és nagyon jó szakembert ismerhettem meg – mondta Fenyvesi Zoltán.

Végh László polgármester
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Papp Imre várkapitány gratulált a polgármesternek az eredményekhez, azt kívánva, hogy a következő ciklusban is hasonló sikereket érjen el a majdani képviselő-testület.

– A jelenlegi testület lemondott a tiszteletdíjáról, a közel százmilliós összeget speciális területekre lehet felhasználni, és ez megkönnyítette a pályázatokon való részvételt is – mondta a várkapitány.

Végh László polgármester, egyben a következő ciklus fideszes polgármesterjelöltje úgy fogalmazott, hogy igyekszik meghálálni a bizalmat.

– Az utóbbi években messzire jutottunk, nagyon sok fejlesztés indult el, néhány be is fejeződött. Remélem, amelyik nem, az a következő ciklusban befejeződik. De a város, az élet mindig hoz új feladatokat, ezeket igyekszem majd megvalósítani. Az összefogásban hiszek, ha pedig egy ilyen kisvárosban az adott, akkor nem lehet előttünk akadály. Bízom benne, hogy csapatommal az új kihívásoknak is megfelelünk, így öt év múlva Sümeg már egy idegenforgalmi centrum lesz a pannon táj szívében.

Bizalommal áll egy újabb ötéves szakasz előtt csapatom és jómagam is – mondta Végh László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában