önkormányzati választások

2019.08.22. 07:00

Bemutatkoztak a kormányzó párt zirci jelöltjei

Sajtótájékoztatón mutatkoztak be az őszi önkormányzati választáson induló Fidesz-KDNP által támogatott jelöltek.

Müller Anikó Hanga

A Fidesz-KDNP által támogatott jelöltek balról Vörös Kálmán, Kukoda Norbert, Horváth Attila, Hellebrandt Ferenc, Varga Zita, Nagy Tamás, Detre Balázs, Ottó Péter

Fotó: Müller Anikó Hanga

Az eseményen részt vett Kovács Zoltán választókerületi országgyűlési képviselő, aki bizalommal ajánlotta a város szavazói figyelmébe a nyolc jelöltet.

– Az önkormányzati testület vezére, aki szolgálja a várost, az a polgármester. Az Ottó Péter által vezetett testület mögött sikeres esztendők vannak, ebből adódóan jó szívvel ajánljuk a választópolgároknak a támogatását további munkájához. Az általunk képviselőknek javasolt személyek közéleti szereplésükkel a város érdekeit méltó módon képviselő, kvalifikált, képviselőnek érdemesült szakemberek, akik méltó módon tudnák képviselni a város érdekeit az elkövetkező önkormányzati ciklusban, javaslom, adják bizalmukat számukra szavazataikkal, mondta Kovács Zoltán. Ottó Péter jelenlegi polgármester immár három ciklusban áll a város élén, a közelgő választáson is indul.

Hitvallását Márai Sándor Füveskönyvében közzétett gondolataival azonosította, „az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk”.

A Fidesz-KDNP által támogatott jelöltek balról Vörös Kálmán, Kukoda Norbert, Horváth Attila, Hellebrandt Ferenc, Varga Zita, Nagy Tamás, Detre Balázs, Ottó Péter Fotó: Müller Anikó Hanga

– Ez a gondolat határozta meg a politizálás, a közösség felé való fordulásomat. Ha visszatekintek az elmúlt tizenhárom évre, amióta a város polgárai jóvoltából polgármester vagyok, mindig ennek jegyében próbáltam végezni feladataimat, irányítani a város életét, szolgálni fejlődését. Jelöltjeink magasan kvalifikált szakemberek, akik a város előtt álló, kihívást jelentő feladatokhoz kiemelkedő tudással, felkészültséggel és tapasztalattal rendelkeznek.

A kormányzattal és a településünkért tenni akaró minden zirci polgárral, közösséggel együttműködve képzeljük el a város fejlesztését. Mindannyian azért vállaljuk a jelöltséget, mert szolgálni szeretnénk a várost tudásunk legjavát adva, hogy továbbra is fejlődő pályán maradhasson településünk, mondta a városvezető. Ezt követően a jelöltek – Mészáros József nem volt jelen – bemutatkoztak és kifejtették, megválasztásuk esetén milyen elképzelésekkel vágnának neki az elkövetkező öt esztendőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában