Családi nap a Völgyikút parkban

2019.09.19. 11:00

Fiatalok és idősek is jól érezték magukat a Cserháti társaskör rendezvényén

Veszprém Gyermekek és időseknek is számos programot kínáltak a napokban a Völgyikút parkban.

Marton Attila

A rendőrség jóvoltából az érdeklődők megtekintettek egy járőrautót, és járőrkutyával is találkozhattak

Fotó: Penovác Károly/Napló

A családi napot tizedik alkalommal szervezte meg az önkormányzat támogatásával a Veszprém–Cserháti Társaskör Kulturális Egyesület.

A program bemelegítő tornával kezdődött, amelyre minden korosztályt vártak, mondta el Édes Gyuláné, a társaskör elnöke. Hozzátette, a gyermekeket napközben arcfestés, társasjátékok, kézműves-foglalkozás és légvár is várta.

A felnőtteknek egészségügyi tanácsadást szerveztek, míg a rendőrség jóvoltából egy járőrautót is megtekinthettek az érdeklődők, és járőrkutyával is találkozhattak.

A rendőrség jóvoltából az érdeklődők megtekintettek egy járőrautót, és járőrkutyával is találkozhattak Fotó: Penovác Károly/Napló

A rendezvény társszervezője immár harmadszor a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete volt, melynek tagjai ízletes ebédet készítettek a résztvevőknek. Némedi Lajos alpolgármester elmondta, fontos szerepet tölt be a város életében a Cserháti társaskör, és külön öröm, hogy a rendezvényen fiatalok és idősek közösen vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában