Tündérszépek 2020

2019.12.13. 17:30

Átvették díjaikat Veszprém megye legszebb lányai

A Mediaworks Hungary Zrt., a Napló és a veol.hu által megrendezett Tündérszépek 2020 szépségverseny megyei fordulójának díjait vehették át a versenyben részt vevő hölgyek a Napló szerkesztőségében.

Horváth Virág

20191213 Veszprém Tündérszépek verseny megyei díjátadó. Nagy Dóra Virág 3. hely, Bendes Eszter győztes és Néző László Napló főszerkesztő Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Néző László, a Napló főszerkesztője a díjátadón elmondta, a négy továbbjutott lányból hármat a szerkesztőség tagjaiból és helyi hírességekből álló zsűri választott ki, egy lányt pedig a szavazók küldhettek tovább a régiós fordulóba.

Nagy Dóra Virág és Bendes Eszter Néző László főszerkesztőtől vehették át nyereményeiket
Fotó: Penovác Károly/Napló

A közönségszavazást Kovács Szabina nyerte meg, a zsűri választottjai Bendes Eszter, Fazekas Borbála Lotti és Nagy Dóra Virág lettek.

- A verseny minden napja nagy izgalommal telt, folyamatosan figyeltem a verseny állását a veol.hu-n. A fotózás nekem nagyon jó élmény volt, és habár nem jutottam tovább az országos fordulóba, azt gondolom, hogy sok jó élményt, tapasztalatot és visszajelzést kaptam ebben az időszakban – mondta el a Napló kérdésére Nagy Dóra Virág.

A zsűri által első helyezést nyert Bendes Eszter a megyei fordulót követően a régiós fordulóban is helytállt, most pedig már az országos megmérettetésre készül.

- Ezen a hétvégén volt a felkészítő tábor, ahol nagyon sok élménnyel gazdagodtam, nagyon élveztem a felhajtást, a pörgést. Életem első fotózásán vettem részt, amikor jelentkeztem a Tündérszépek 2020 versenyre, előtte anyukám biztatott mindig, hogy próbáljam ki magam. Amikor kiderült, hogy bekerültem az országos fordulóba, először el sem hittem. A családom, a munkatársaim, de még idegenek is szurkoltak nekem, szavaztak rám, és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam – tette hozzá a megyei forduló győztese.

Hamarosan ismét olvasóinkon a sor, hiszen az országos szépségverseny ideje alatt is lesz lehetőségük támogatni a Veszprém megyei versenyzőt, Bendes Esztert. A szavazás a veol.hu oldalán január 2-ától kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában