változó világ - változatlan elvek

2019.12.05. 14:00

Lezárták az évet a veszprémi intézményvezetők

Szerdán tartotta meg a Veszprémi Tankerületi Központ ünnepélyes évzáró intézményvezetői értekezletét.

Horváth Virág

Fotó: Horváth Virág/Napló

Szauer István, a Veszprémi Tankerületi Központ tankerületi igazgatója az értekezleten elmondta, a pedagógusok kitartó munkája nélkülözhetetlen volt ahhoz az elmúlt esztendőben, hogy a tankerület iskolái kiemelkedően szép eredményeket értek el.

- A pedagógusok munkája nem könnyű. A közoktatás az elmúlt években nagy változásokon esett át. A kormány és a tankerületek oktatási reformjait csakis a pedagógusok segítségével lehetett véghez vinni. Azt gondolom, az a fajta nyugalom és kiegyensúlyozottság, ami az intézményvezetőkből árad, hatással lesz a nevelőtestületekre is – emelte ki Szauer István.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő az ünnepségen megköszönte a pedagógusok fáradhatatlan munkáját. – Tudom, hogy változó világban élünk, ennek ellenére Önök rendíthetetlenül kitartanak elveik mellett. Tudom, hogy mennyi napi problémával kell megküzdeniük, de én mégis azt gondolom, hogy igazán büszkék lehetünk Veszprém és térségére, hiszen a szülők dicsérik az iskolákat, az intézményeket, és ezt önöknek, a tanári karnak köszönhetjük – tette hozzá Ovádi Péter.

Fotó: Horváth Virág/Napló

Győri Zsombor a Kossuth Lajos Általános Iskola negyedik osztályos tanulója Ady Endre Kis karácsonyi ének című versének szavalatával, Varga Zsófia és Simon Ágnes a Csermák Antal Zeneiskola növendékei pedig csellójátékukkal emelték a rendezvény fényét. Az értekezleten pezsgős koccintással búcsúztatták az évet az intézmények vezetői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában