évzáró fogadás

2019.12.18. 07:00

Sikeres évet zártak, még szebb elé néznek a nemesvámosiak

- Hiszek az összefogásban, az együttműködésben és a csapatmunkában. Azt vallom, hogy ezzel lehet elérni a célokat, és azt gondolom, hogy ezt a gyakorlatban bizonyítottuk is – fogalmazott a község polgármestere.

Molnár Sándor

Hatás Andrea és Dominek Anna adott karácsonyi műsort

Fotó: Molnár Sándor/Napló

Az új sportcsarnokban tartotta évzáró fogadását a nemesvámosi önkormányzat. A rendezvényen levetítették a Veszprém Televízió által készített, a tavalyi év főbb történéseit összefoglaló kisfilmet. Sövényházi Balázs polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy 2019 nagyon sikeres év volt. Köszönte a jelenlévőknek, hogy eljöttek, hiszen Nemesvámos sikereihez ők is hozzájárultak.

– Hiszek az összefogásban, az együttműködésben és a csapatmunkában. Azt vallom, hogy ezzel lehet elérni a célokat, és azt gondolom, hogy ezt a gyakorlatban bizonyítottuk is – fogalmazott a polgármester, aki hangsúlyozta, hogy együttműködéseik, a partnerekkel kötött megállapodásaik vagy akár a közbeszerzéseik nemcsak papíralapú szerződések, ezek többről szólnak. Valós tartalommal, emberi érzésekkel töltik meg ezeket, ennek köszönhető, hogy ennyire jól sikerülnek.

– Legyen szó akár az épített infrastruktúráról, a felújításokról vagy a településen megrendezett programokról, ezek csak így valósulhatnak meg, ha mi együtt megcsináljuk – mondta a polgármester, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy fontos, az egész éves nagy hajtás után lelkünkben éljük meg a karácsony varázsát.

Hatás Andrea és Dominek Anna adott karácsonyi műsort

– Azért van itt az adventi időszak, hogy álljunk meg egy kicsit mindennap, és legalább 20 percet foglalkozzunk a lelkünkkel is, hogy mire eljön a karácsony este, addigra a lelkünk legyen békében és egyensúlyban, hogy megélhessük a varázst – hangsúlyozta. Szólt arról is, hogy ezt a kiváló munkát szeretné folytatni 2020-ban a jelenlévőkkel, hogy jövőre is hasonló sikereket érhessen el a település, mint idén.

A köszöntőt követően Hatás Andrea és Dominek Anna adott karácsonyi műsort, majd az önkormányzat vacsorával kedveskedett a vendégeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában