minden évben jól érzik magukat a vendégek

2020.01.26. 20:00

Erdész-vadász bált rendeztek Sümegen

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Veszprém Megyei Vadászkamara, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. és a Bakonyerdő Zrt. az erdész-vadász bált Sümegen, a Hotel Kapitányban, január 25-én, szombaton este.

Kovács Erika

20200125 Sümeg Hotel Kapitány. Erdész és Vadász bál Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton

Az est fővédnöke Takács Szabolcs kormánymegbízott megnyitójában üdvözölte a vár középkori hangulatát, a szálloda szépségét, majd utalt Sümeg fejlődésére, a város tavalyi beruházásaira, például az útfelújításra, a csapadékvíz elvezetésre, körforgalomra, a megújuló kálváriára, valamint az inkubátorházra. A kormánymegbízott méltatta a bál helyszínét, a szervezők munkáját, ahol minden évben nagyon jól érzik magukat a vendégek.

A bál védnökei Pap Gyula, a Veszprém Megyei Vadászkamara elnöke, Ugron Ákos Gábor, a Verga Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója és Varga László, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket. Pap Gyula, vadászkamarai elnök egyebek mellett beszélt a nagy nyári gyermeknapról, amit Alsóperén szerveznek meg.

A nagyszabású rendezvényre több ezer résztvevőt várnak, és a természetet helyezik középpontba. Varga László vezérigazgató aláhúzta, régi ismerősöknek, jó barátoknak kitűnő alkalmat teremt a bál, ahol találkozhatnak és beszélgethetnek egymással. Erre manapság ritkán adódik lehetőség, ezért az ilyen rendezvények nagyon fontosak napjaikban.

– Az egész éves sok munka után ideje van a mulatságnak, fogalmazott Ugron Ákos Gábor vezérigazgató. A köszöntők után a Bakony Vadászkürt Egylet, majd a Change Party & Show Band zenekar és a Grácia Hegedűtrió teremtett zenés, báli hangulatot Sümegen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában