lehetőség és felelősség

2020.01.29. 16:00

Újévi fogadáson értékelték az évet Magyarpolányban

A település önkormányzatának az évértékelő újévi fogadáson az új feladatok és az együttműködés volt a fő mondanivalója.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Grőber József köszöntőbeszédében úgy fogalmazott, hogy feladatuk kettős, hiszen szokásukhoz híven a jókívánságok mellett a mögöttük hagyott esztendő mérlegét is meg kell említeni. Azt mondta, hogy őrizzék meg az ünnepek alatt átélt örömpillanatokat, hiszen mindennap szükség van a szeretet és bölcsesség iránymutatására.

Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és Grőber József polgármester
Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Majd megköszönte a lakók bizalmát, és hangsúlyozta, hogy mindent megtesz képviselőtársaival együtt azért, hogy Magyarpolány a legszebb gyémánt legyen Magyarország koronáján.

Ez hatalmas lehetőség, és ezzel együtt hatalmas felelősség is – mondta a polgármester, és iránymutatásként egy Shakespeare-idézettel zárta köszöntőbeszédét. „Ha összekapcsoljuk többek életét és munkáját / Együttesen mindnyájan sokkal messzebbre jutunk, mint külön haladva bárki is eljuthatna.”

Kovács Zoltán, a térség országgyűlési képviselője boldog új évet kívánt a résztvevőknek, és a település kincseit, a közösség erejét és az elmúlt év eredményeit méltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában