Vizuális találkozási pont

2020.02.27. 07:00

Cseppképpont-kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők a pápai Kékfestő Múzeumban

Mesteri Balázs makrofelvételeiből és Véber Erika pontozó technikával készült alkotásaiból nyílik kiállítás február 29-én szombaton 14 órakor a Kékfestő Múzeumban.

Laskovics Márió

Fotó: Laskovics Márió

Mesteri Balázs és Véber Erika alkotásaiból nyílik kamarakiállítás Cseppképpont címmel szombaton a Kékfestő Múzeumban, tájékoztatták a sajtót szerdán a tárlat helyszínén. A múzeumpedagógiai szolgáltatásokra kiválóan alkalmas foglalkoztatót már kialakításakor úgy tervezték, hogy galériaként is üzemeljen, melynek tematikájában kiemelt helye van a művészi értéket sugárzó fényképkiállításoknak. Illetve olyan pápai művészeknek ad megnyilatkozási, bemutatkozási teret, akiknek műtárgyi minőségű alkotásaik vannak – mondta el Nagy-L. István igazgató.

Nagy-L. István igazgató, Vonnák Andrea múzeumpedagógus és Mesteri Balázs
hobbifotós a Kékfestő Múzeum foglalkoztatójában hívta fel a figyelmet a szombaton nyíló
kiállításra
Fotó: Laskovics Márió

Vonnák Andrea múzeumpedagógus, ötletgazda kiemelte, hogy reményeik szerint a tárlaton Mesteri Balázs, a múzeum munkatársának makrofotói és Véber Erika pontozó technikával egyedien díszített alkotásai remekül kiegészítik majd egymást. – A közösségi médiában találkoztam a két alkotó népszerű műveivel. A kiállítást úgy jellemezhetnénk: kis városban kis dolgokból nagyszerű történetek jöhetnek létre.

Az április 15-ig, félárú jeggyel megtekinthető tárlatot Marosi Diána művésztanár és Venczel Csaba önkormányzati képviselő nyitja meg február 29-én, szombaton 14 órakor – jegyezte meg. Mesteri Balázs hozzáfűzte, amatőr fotósként örül a lehetőségnek. A neten kedveltek a képei, bízik benne, hogy sokan ellátogatnak az első tárlatára is, amire elismerésként tekint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában