Síbuli az éjszakában

2020.02.03. 11:00

Karneváli hangulat várta Eplényben a síelés szerelmeseit a hétvégén

Magyarország legnagyobb sí- és snowboard-rendezvényét szervezték meg a hétvégén az eplényi síarénában, ahol mindemellett hajnali kettőig lehetett hasítani a havat fantasztikus karneváli hangulatban, és külön gondoltak a gyerekekre meg a családokra is.

Kovács Erika

20200131 Eplény Intersport Síaréna RIDE & SLIDE PARTY POWERED BY PORSCHE HUNGARIA HAVAS BULI Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Maradandó élménnyel ajándékozták meg a téli sportok szerelmeseit a síaréna vezetői az elmúlt hétvégén, ahol kitűnő hó és szuperpályák várták a síelőket és snowboardosokat, akik egy autómárka luxuscsodáit és jégszobrokat is megcsodálhattak.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Mindeközben ismert DJ-k, így Julian Kid, Nigel Stately és Antonyo, valamint Tigran muzsikája szólt. Pénteken este kivilágított pályán mentek fel a sízők és a snowboardosok a hegytetőre, ahonnan kitűnő minőségű havon lehetett lesiklani az éjszakai Bakonyban.

Akinek mindez nem volt elég, ugratókon tesztelhette, hogy mennyire áll biztosan a sílécen, illetve a hódeszkán, majd izgalmas játékokkal várták a havas bulik sportos megszállottjait, egyebek mellett hófánkozással, korcsolyázással, sőt, a legedzettebbek arra is vállalkoztak, hogy sícipőben felfussanak a lejtőn. A győztesek értékes nyereményeket vehettek át az embert próbáló küzdelmekért.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A hétvégén mindemellett óriáskerékből is meg lehetett nézni a pályarendszert, és a magasból páratlan látvány nyílt a Bakonyra is. A gyerekeket játékokkal, a felnőtteket kézművesvásárral várták a szervezők a fergeteges hangulatú hétvégén Eplényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában