Fertőtlenítés ózonnal a balatonfűzfői orvosi rendelőkben

Megkeresett egy régi barátom, és felajánlotta a városnak az ingyenes segítségét. Már aznap reggel két orvosi rendelőt fertőtlenítettek le, ahol nem volt rendelés.

Szendi Péter

Szanyi Szilvia polgármester és Fekete Árpád fertőtlenítés-szakértő

Fotó: Szendi Péter

A technológia egy magyar találmány, amellyel minden vírus, kórokozó elpusztítható, így a koronavírus is – tájékoztatta lapunkat Szanyi Szilvia balatonfűzfői polgármester.

Az ózonkezelés biztonságos, vegyszermentes és környezetbarát. A kezelések után az ózon semmiféle maradványt, káros anyagot nem hagy maga után, gyakorlatilag oxigénné bomlik, és elvegyül a levegőben. A technológia hatékony a penész, a kellemetlen szagok, az allergének, atkák vagy épp vírusok és baktériumok ellen, alkalmas akár egy tűzkár utáni szagtalanításra, füstmentesítésre, élelmiszerek vagy épp árvíz sújtotta épületek hatékony kezelésére. Az ózonos kezelés maximálisan megfelel az egészségügyi intézményekben támasztott kimagasló higiéniai követelményeknek.

Szanyi Szilvia polgármester és Fekete Árpád fertőtlenítés-szakértő
Fotó: Szendi Péter

– Referenciáik között megtalálható a teljesség igénye nélkül: nemzetközi szállodalánc, élelmiszeripari üzem, egészségügyi intézmény, étterem, edzőterem, wellnessközpont, tömegközlekedési vállalat, közműszolgáltató, ipari létesítmény, állatkórház, óvoda, bevásárlóközpont és uszoda – nyilatkozta Fekete Árpád fertőtlenítés- szakértő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában