jól jön a segítség

2020.03.18. 16:00

Mosógépet ajánlottak fel a megyei kórház sürgősségi osztályának

Mosó- és szárítógépet kért kölcsönbe a veszprémi kórház sürgősségi osztályán dolgozó egyik nővér, Fazekas Zsolt azonnal teljesítette a kérését, sőt további felajánlásokat is tett.

B. Virág Rita

Forrás: pixabay

Kedden este a veszprémi kórház sürgősségi osztályán dolgozó egyik ápoló arról írt az egyik fórumon, szeretne kölcsönkérni pár hónapig egy mosó-szárító gépet valakitől, hogy a munkaruhájukat az intézményben ki tudják mosni, ne kelljen hazavinni a családhoz.

- Háborúban a katonákat, járvány idején az egészségügyi dolgozókat kell kiemelten segíteni – vélekedett Fazekas Zsolt, a Euronics áruházlánc ügyvezető igazgatója, aki azonnal a nővérek és doktorok segítségére sietett. – Kötelességemnek éreztem, hogy segítsünk. Szerdán délután már ki is szállítjuk a mosó-szárító gépet, amit nagy örömmel ajánlottunk fel. Megkerestünk más kórházakat is, próbáljuk felvenni a kapcsolatot az ajkaiakkal, hátha ott is jól jön a segítség, azonban egyelőre még nem jártunk sikerrel.

Fazekas Zsolt kiemelte, szomorúan tapasztalta, hogy az elmúlt napokban családostól, gyerekekkel látogatják az üzleteiket, az emberek egyáltalán veszik komolyan a bevezetett intézkedéseket. Néhányan pedig még fel is háborodtak, amikor a pénztáraknál, hitelügyintéző pultoknál kihelyezett fertőtlenítő szer használatára kérték őket.

Fazekas Zsolt

- Szeretném, ha az emberek türelmesebbek lennének, betartanák az egyméteres távolságot várakozás közben, használnák a kézfertőtlenítőt, és lehetőleg nem készpénzzel, hanem bankkártyával fizetnének. Az online, internetes vásárlás mindenkinek jó lehet, ahol van rá mód, ahogy például nálunk is, inkább válasszuk azt – tanácsolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában