Mindennap átveszik a veszprémi szülészetre küldött csomagot

A Csolnoky kórház szülészetére küldött babacsomagokat a hét minden napján 10 és 12 óra között átveszik a műveseállomásnál lévő konténerépületben.

Marton Attila

20200406 Veszprém Cholnoky Fernc kórház mentőbejáró. emberek ellenőrzése a belépéshez. Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, a koronavírus-járvány miatt szigorú szabályokat léptetett életbe az intézmény a betegeknek szánt csomagok eljuttatására. Az előírás szerint a hozzátartozók a betegeknek szánt csomagot kizárólag hétfőn, szerdán és szombaton, 10 és 12 óra között adhatják át a műveseállomásnál lévő konténerépületben. Ezután a csomagot az intézmény munkatársa juttatja el a páciensnek. A kórház azt kéri, egy kis vagy közepes méretű táskában, szatyorban küldjék a hozzátartozók a betegeknek a szükséges tisztálkodási eszközt, tartós élelmiszert, ruhát.

Az április tizedikétől érvényes szabály szerint a babacsomagot (például a hazaadáshoz szükséges ruházatot, a babahordozót) a hét minden napján át lehet adni 10 és 12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában