Módosul a Pannon Egyetem oktatási rendje

Gelencsér András rektor a február-márciusban kialakult nemzetközi járványhelyzetre való tekintettel a 2019/2020-as tanév tavaszi félévének időbeosztását módosította, ám az országosan elrendelt intézkedések alapján további módosítások bevezetésére is sor kerülhet.

Horváth Virág

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A duális képzés időtartama a jelen módosítás szerint – a Duális Képzési Tanács ajánlása szerint – a tanév során összesen 22 hét. A jogszabály által előírt négy hét szabadság a céggel egyeztetett módon vehető ki, tanórai kötelezettségek kivételével.

A második félév február 3-án kezdődött, március 23-tól vezették be a távolléti oktatási munkarendet. A továbbiakban a törvényes munkaszüneti napok április 10-én, nagypénteken, április 13-án, húsvéthétfőn, május 1-jén és június 1-jén, pünkösdkor esedékesek. A vizsgaidőszak május 18., hétfőtől június 26., péntekig, a záróvizsga-időszak június 2., keddtől június 26., péntekig tart.

A diplomaátadó ünnepségeket további intézkedésig törölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában