Véget ért a fertőtlenítés a pápai óvodákban

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a múlt héten a Pápa Városi Óvodák minden tagóvodájában fertőtlenítő takarítást végeztek. A gyermekfelügyeletet hétfőtől lehet ismét igénybe venni az erre a célra kijelölt Huszár-lakótelepi óvodában.

Polgár Bettina

Minden tagóvodában, így a Vajda Péter-lakótelepi óvodában is fertőtlenítő takarítást végeztek a múlt héten

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Megtudtuk, a fertőtlenítéshez mind a kilenc óvoda rendelkezett kellő mennyiségű tisztítószerrel, emellett gőztisztító is segítette a munkát. A járványügyi veszélyhelyzetben a továbbiakban egyetlen tagóvoda üzemel, hétfőn már a Huszár-lakótelepi óvoda fogadta azt a kilenc gyermeket, akik számára a szülők felügyeletet igényeltek. Az erre vonatkozó igényt mindig előre kell jelezni az óvodatitkároknál.

A papa-ma.hu tájékoztatása szerint az Erzsébetvárosi, a Vajda Péter-lakótelepi, a Tapolcafői, a Huszár-lakótelepi és a Fáy András-lakótelepi óvodába járó gyermekek szülei Molnár Zsoltnét kereshetik e-mailen és telefonon. A Szivárvány, a Tókerti, a Nátuskerti és a Kéttornyúlaki óvodába járó gyermekek szülei pedig Szijártóné Varga Zsuzsanna óvodatitkárral léphetnek kapcsolatba ugyancsak e-mailen és telefonon.

Minden tagóvodában, így a Vajda Péter-lakótelepi óvodában is fertőtlenítő takarítást végeztek a múlt héten
Fotó: Polgár Bettina/Napló

A szülőket arra kérik, hogy a gyermekeket csak az épület bejáratáig kísérjék, illetve hozzanak magukkal minden szükséges felszerelést, így váltóruhát és kinti cipőt is. Amíg a gyermeklétszám lehetővé teszi, addig továbbra is a Huszár-lakótelepi óvoda biztosítja a felügyeletet. A többi tagóvodában ezalatt szünetel a nevelőmunka, de az óvodapedagógusok elektronikusan tartják a kapcsolatot a gyermekekkel és a szülőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában