Állatkerti belépőket kaptak ajándékba az egészségügyi dolgozók

Az állatkert belépőkkel fejezi ki tiszteletét és köszönetét a megyeszékhelyen a frontvonalban dolgozóknak. A Csolnoky Ferenc Kórház és a Veszprémi Mentőszolgálat munkatársai összesen kétezer belépőjegyet kaptak ajándékba, amelyekkel az év végéig látogathatják meg az állatkertet.

Molnár Sándor

Török László, Lippai Norbert, Ovádi Péter és Nátrán Albin a jegyek átadásakor

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A belépőjegyeket szerdán adták át az érintett intézmények képviselőinek a Veszprémi Állatkert bejáratánál.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő kiemelte: a koronavírus-járvány is rávilágított arra, milyen emberfeletti munkát végeznek az egészségügyi dolgozók azért, hogy biztonságban érezhessük magunkat. Mint mondta, az állatkert is nehéz időszak után van, hiszen egy időre be kellett zárnia, és most a társadalmi szerepvállalásáról tett tanúbizonyságot ezzel az országosan egyedülálló kezdeményezéssel.

Lippai Norbert, a Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója úgy fogalmazott: nagyon nehéz időszak áll mögöttük és nem tudják, mi áll még előttük, de amit eddig letettek az asztalra, az azt bizonyítja, hogy képesek egy ilyen helyzetet is megoldani. Számára megható az összefogás, amit térségünkben tapasztal az emberek között, és ez a kezdeményezés is nagyon jó visszaigazolás arra, hogy elismerik a munkájukat.

Török László, Lippai Norbert, Ovádi Péter és Nátrán Albin a jegyek átadásakor
Fotó: Balogh Ákos/Napló

Nátrán Albin vezető mentőtiszt hangsúlyozta, nemcsak a betegek számára volt nehéz az elmúlt időszak, és a felajánlott belépőjegyek a rekreáció fontos részét képezik majd a mentőknél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában