Nem nőtt a fertőzöttek száma – Koronavírussal kapcsolatos keddi híreink Veszprém megyéből

Hetek óta a koronavírus-járvánnyal és a megelőzésére tett intézkedésekkel van tele a sajtó. Összeszedtük a témához kapcsolódó keddi Veszprém megyei híreket.

Tárnai Balázs, egy Veszprémben, Zircen és Balatonfüreden is működő autósiskola vezetője

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Nem nőtt a fertőzöttek száma

A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint szerdán reggel továbbra is 63 fő az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Veszprém megyében.

Házhoz viszik az olvasnivalót az ajkai könyvtár munkatársai

A csomagolás pillanatai Fotó: Györkös József

A Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ a vírushelyzet miatt már több mint két hónapja zárva tartja kapuit. A teljes cikket itt találja.

Földvári Gábor: Nem fertőz a Balaton és a medencék vize, de a tömeg veszélyt jelenthet

- Nem megyek még strandra, és nem a víz miatt, hanem azért, mert ilyen helyeken sok ember tartózkodik, és a tömeget egyelőre kerülöm, hangsúlyozta Földvári Gábor. A teljes cikket itt találja.

Újraindult az élet a Veszprém megyei autósiskolákban is

A koronavírus-járvány miatt márciusban kihirdetett veszélyhelyzet az autósiskolák működésére is hatással volt. A teljes cikket itt találja.

Újratervezték Veszprém költségvetését

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az idei költségvetés módosításáról és két kulturális intézmény minisztériummal közös működtetéséről is döntöttek a képviselők a közelmúltban. A teljes cikket itt találja.

72 kihívás vár a diáksportolókra

Diákolimpia GameTime néven indított játékos felhívást a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ). A kezdeményezés öt hétig tart és nyolc sportágban összesen 72 kihívást tartalmaz. A teljes cikket itt találja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában