Veszprémben és a Balatonnál is kiéheztek a vendégekre – szombati híreink a koronavírussal kapcsolatban

Hetek óta a koronavírus-járvánnyal és a megelőzésére tett intézkedésekkel van tele a sajtó. Összeszedtük a témához kapcsolódó szombati Veszprém megyei híreket.

Fülöp László társtulajdonos a virágokat locsolja

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Nem nőtt a fertőzöttek száma

A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint vasárnap reggel továbbra is 60 fő az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Veszprém megyében.

Kiéheztek a vendégekre a veszprémi étteremben

Már nagyon várjuk, hogy életünk a megszokott mederben folyjék, alkalmazkodunk a megváltozott feltételekhez is. Tudomásul vesszük, hogy ahol szükséges, maszkot viselünk, és nagyobb szociális távolságot tartunk egymástól. Lassan újra ehetünk megszokott helyeinken, bár ezeken is kissé megváltozott rendszerrel találkozunk majd – mondta el lapunknak Felber Károly, a veszprémi Ízlelő tulajdonosa. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Fokozatosan, óvatosan megnyitják Balatonfüredet

Enyhítjük a városi korlátozásokat péntektől és szombattól, de a távolságtartás szabályait mindenkinek be kell tartania – erről írt Bóka István polgármester közösségi oldalán. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Havonta házhoz viszik a tartós élelmiszereket a rászorulóknak Tapolcán

A család- és gyermekjóléti központ dolgozói meleg étellel segítik a rászorulókat Fotó: alapellátás

Ételosztásban, adományok közvetítésében ugyancsak segít a járvány idején is a helyi család- és gyermekjóléti központ. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában