jeles ünnep

2020.06.12. 07:00

Elismeréseket adtak át az Ügyészség Napján Veszprémben

Varjú Zoltán Veszprém megyei főügyészségi ügyésznek és Marton István pápai járási ügyészségi ügyésznek a szolgálatban huzamos időn át nyújtott kiemelkedő tevékenységért Ügyészségi Emlékgyűrűt adományozott Polt Péter legfőbb ügyész az Ügyészség Napja alkalmából.

Kovács Erika

Orbán György, Veszprém megye főügyésze (balról) és Varjú Zoltán főügyészségi ügyész

Forrás: Veszprém Megyei Főügyészség

Fotó: Groszi

Orbán György, Veszprém megye főügyésze Eredményes munkáért oklevelet adott át Petrovszki Csilla tapolcai járási ügyészségi ügyésznek, Móger Judit ajkai járási ügyészségi írnoknak, valamint Szokoli Ferencné tapolcai járási ügyészségi fizikai alkalmazottnak.

Orbán György, Veszprém megye főügyésze (balról) és Varjú Zoltán főügyészségi ügyész
Fotó: Veszprém Megyei Főügyészség

A járványügyi veszélyhelyzet miatt az elismeréseket valamennyien a szolgálati helyükön, szűk körben vették át, tudtuk meg Gulyás Ildikó, megyei főügyészségi szóvivőtől. Gulyás Ildikó felidézte, az első ügyészi törvény 1871. július 10-ei kihirdetésének évfordulója, 1991 óta az ügyészség ünnepnapja, amelyről a szervezet az idén rendhagyó módon, központi ünnepség nélkül emlékezett meg. Polt Péter legfőbb ügyész videó üzenetben köszöntötte kollégáit, amelyet a Legfőbb Ügyészség közleményével együtt az ügyészség honlapján lehet olvasni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában